Code Week Бъдещето е код
март – май и октомври – декември

CoLiving and CoWorking and VaCation - New IT tourism opportunities in Chepelare - COWORKATION CAMPS....how we started

29 октомври, гр. Чепеларе
Организирано от Office In The Woods @Chepelare

Всички събития

гр. Чепеларе, обл. Смолян, гр. Чепеларе ул. Беломорска 46

Описание

Будни ученици от гимназия ВАСИЛ ДЕЧЕВ ще си говорят с един випусник от същото училище, завършил преди малко повече от 10 години, който има малко общо с информационните технологии.

Ще обсъждаме защо има смисъл от информационните технологии и как познанията по програмиране, компютърен дизайн, разработване на информационни системи и използването им могат да се комбинират с познания по спорт, уелнес, туризъм и социално предприемачество….

Събитието е подходящо за всички учиеници по-големи от 6-7 клас. Ще бъде представена и възможността учениците да се срещнат наживо с IT студенти и лектори от SoftUni.bg, екипа и един от създателите му - Светлин Наков в края на седмицата - петък-събота-неделя - по време на предстоящата Конференция “СофтУни Палатка Конф – 30 октомври – 1 ноември 2015” - http://conf.softuni.bg/.

Ще си говорим за “доброволчеството” и как може чрез “кръжок по ДОБРОТВОРЧЕСТВО” да се съберат на едно място много интересни хора, които са: - готови да творят добро - готови да го правят доброволно - добри в това, което правят - творци, можещи и правещи

Всичко това - за едно по-добро бъдеще на децата, учениците и жителите на Родопите и България!